Nasz serwis iMac zajmuje się przede wszystkim profesjonalną naprawą MacBook Pro, MacBook Air, iMac oraz Mac Mini

19.08.2020, 08:32 0 komentarzy

Serwis MacBook Warszawa wykonuje profesjonalny serwis oraz naprawę produktów marki Apple. Jesteśmy firmą z wielkim doświadczeniem, zrzeszającą najlepszych specjalistów w dziedzinie nowych technologii. Jesteśmy z miasta Warszawa, dokładnie przy ulicy Grochowskiej 239.

Cechuje nas kompleksowe i indywidualne podejście do naszych klientów. Przy oddaniu urządzeńdo naprawy dostajecie aż 6 miesięcy gwarancji na jego naprawę. Dodatkowo nigdy nie oddamy Ci całkowicie nie zdiagnozowanego sprzętu. Przy każdej wizycie w naszym serwisie McBook Warszawa Twój sprzęt czeka obowiązkowa diagnostyka i testowanie wszelkich komponentów. Za każdym razem możesz polegać na pełnym profesjonalizmie, a szczególnie w przypadku dokumentacji. Przy każdym korzystaniu z usług naszego serwisu i Mac otrzymujesz pokwitowanie za zostawione u nas urządzenia, z dołączonym opisem konkretnego zlecenia, przewidywaną datą naprawy i związanymi z nią kosztami.

sterydy na mase i siłe

Nasz serwis MacBook wykonuje przede wszystkim profesjonalną naprawę Mac Mini, MacBook Air, MacBook Pro, iMac.

W zakresie naszych usług leżą naprawy sprzętu: naprawa płyty głównej, pamięci Ram, naprawa po zalaniu, naprawa karty graficznej GPU MacBook iMac. Dodatkowo zajmujemy się wszelkiego rodzaju wymianą, na przykład karty graficznej GPU MacBook iMac, matryc i skrzydła MacBook, klawiatury MacBook, baterii MacBook, pamięci Ram .

Serwis iMac Warszawa świadczy również mnóstwo innych usług, które nie są związane z awariami użytkowanego sprzętu. Do zakresu usług należy przywracanie systemu po awariach, odzyskiwanie danych, formatowanie dysków i instalacja oprogramowania, tworzenie kopii zapasowych, usuwanie wirusów i instalacja oprogramowania antywirusowego lub migracja danych. Instalujemy również system OS X.

Serdecznie zapraszamy również do naszego internetowego sklepu: mojeapple.pl, w którym odszukasz wszystkie produkty, które Cię interesują. W naszej ofercie znajdują się między innymi szkła hartowane, kable, ładowarki i wiele innych produktów.

Zaufaj specjalistom: serwis iMac to najlepsze możliwe miejsce dla Twojego sprzętu. Uzyskaj gwarancję naprawy bez ponoszenia dużych kosztów!