Nasz serwis iMac wykonuje przede wszystkim profesjonalną naprawę Mac Mini, MacBook Air, MacBook Pro, iMac

19.08.2020, 11:19 0 komentarzy

Serwis MacBook Warszawa zajmuje się profesjonalnym serwisem oraz naprawą produktów marki Apple. Jesteśmy firmą z wielkim doświadczeniem, zrzeszającą genialnych specjalistów w dziedzinie nowych technologii. Jesteśmy zlokalizowani w mieście, z siedzibą przy ulicy Grochowskiej 239.

To co nas wyróżnia, to indywidualne i kompleksowe podejście do każdego klienta. Przy oddaniu urządzeńdo naprawy otrzymujecie aż 6 miesięcy gwarancji na naprawę. Zawsze odzyskasz z powrotem w pełni zdiagnozowany sprzęt. Każda wizyta w serwisie Mcbook Warszawa związana jest z obowiązkową diagnostyką i testowaniem wszystkich komponentów. Zawsze możesz liczyć na pełen profesjonalizm, a w szczególności w przypadku dokumentacji. W każdym przypadku korzystania z naszych usług otrzymujesz pokwitowanie za pozostawione u nas urządzenia, z dołączonym opisem danego zlecenia, przewidywaną datą naprawy i powiązanymi z nią obciążeniami finansowymi.

jak powiększyć penisa

Nasz serwis MacBook wykonuje przede wszystkim profesjonalną naprawę Mac Mini, MacBook Air, MacBook Pro, iMac.

W zakres naszych usług wchodzi naprawa sprzetu: naprawa po zalaniu, naprawa karty graficznej GPU MacBook iMac czy naprawa płyty głównej lub pamięci Ram. Ale również wszelkiego rodzaju wymiany, na przykład baterii MacBook, klawiatury MacBook, matryc i skrzydła MacBook, pamięci Ram, dysku HDD lub SDD, karty graficznej GPU MacBook iMac.

Serwis MacBook wykonuje dodatkowo mnóstwo innych usług, niezwiązanych z awariami użytkowanego sprzętu. W zakresie naszych usług leży migracja danych i odzyskiwanie ich, przywracanie systemu po awariach, formatowanie dysków i instalacja oprogramowania, tworzenie kopii zapasowych, instalacja oprogramowania antywirusowego i usuwanie wirusów. Instalujemy także system OS X.

Serdecznie zapraszamy również do naszego internetowego sklepu: mojeapple.pl, gdzie znajdziesz wszelkie produkty, których szukasz. W ofercie naszego sklepu są między innymi ładowarki, kable i szkła hartowane i wiele innych produktów.

Okaż zaufanie specjalistom: serwis MacBook to idealne miejsce dla Twojego urządzenia. Zyskaj gwarancję skutecznej naprawy za optymalną cenę!